Kik vagyunk?

A Szemüvegbolt.com elsődleges célja, hogy egy új látásmódot mutasson szemüvegeseknek. Mi ez az új látásmód? Főként az, hogy a szemüveg már nem egy szükséges rossz. A szemüveg teszi teljessé a megjelenésedet, képviseli a stílusodat a fejeden.

Szóval kiknek szól a Szemüvegbolt.com?

 1.  A Szemüvegbolt.com azoknak az embereknek az áruháza akik már megértették, hogy a szemüveg az nem egy szükséges rossz, hanem egy lehetőség (ha már rossz a szemed), amivel feldobhatod az öltözékedet, kihangsúlyozhatod a személyiségedet, egyedi lehetsz.
 2. A Szemüvegolt.com kínálata nem csupán stílust biztosít, hanem minőséget is.
  Szomorúan tapasztaltuk, hogy sokszor a legnagyobb márkáknál tízszer jobb minőséget lehet beszerezni olcsóbban....
  Ez az oka annak is, hogy webshopunkon nem találhatók meg a legnagyobb márkák, csupán azok, amik (tapasztalataink alapján) valóban minőségi szemüvegkereteket készítettek. Tudom, ez egy megosztó dolog, és lehet hogy valakit itt veszítettünk el, de szeretnénk bátran felvállalni a garanciát és közben nyugodtan is aludni, tudván, hogy mi igazi értéket képviselünk.
 3. Szeretnénk segíteni azoknak, akik kontaktlencsét hordanak mondván, hogy még sosem találtak olyan szemüveget ami jól áll nekik. A szemüvegkeret kiválasztása nem egy egyszerű feladat, főleg ha az embert még siettetik is az üzletben, és csak azt várják, hogy kapják a pénzt. Viszont a Szemüvegbolt kínálatát úgy alakítottuk ki, hogy garantáltan legyen közte legalább néhány olyan keret amit örömmel fogsz hordani.
 4. A napszemüveg menő és hasznos (bár szemüvegeseknek örök kérdés, hogy lásson, ne süsse ki a szemét a nap, vagy hagyja ott a szemüvegért néhány havi fizetését), de az igazán jó dolog az az amikor szemüvegbe bemész valahova és mindenki elcsodálkozik, hogy "wow de jó a szemüvege!". És garantáljuk, hogy ha az általunk forgalmazott keretben megjelensz, nem marad el ez a reakció! És természetesen vannak napszemüvegeink is, amiket mindig a legújabb trendeknek megfelelően szerzünk be.

De van néhány állítás amik ha igazak rád, akkor valószínűleg nem fogod megtalálni nálunk amit keresel. Ezt kizárólag azért mondom el, hogy ne raboljuk az idődet feleslegesen.

 • Olcsón szeretnél "valami" szemüveghez jutni, mert rossz a szemed; de amúgy már most utálod ezt az egészet, csak lássál vele meg legyen olcsó...
 • Ha csak azért a neten nézelődsz szemüveg után mert ott mindig minden olcsó...
 • Úgy gondolod, hogy a kontaktlencse sokkal jobb... (Ez azért probléma, mert nincs nálunk kontaktlencse, sem kontaktlencse-ápoló, és személyes meggyőződésem, hogy egy jól kiválasztott szemüvegkeret és a megfelelő szemüveglencse jobb, mint a kontaktlencse....)
 • Kell egy olcsó RayBan napszemüveg, mert közeleg a nyár és hát amúgy is arra vannak a webshopok, hogy ott mindent megkapsz...

Webshopunk célja ugyanis NEM az, hogy a legolcsóbb szemüvegkereteket hozzuk el, és a legnagyobb márkákat sem nálunk fogod megtalálni.

Viszont a nálunk vásárolt keretekkel/szemüvegekkel büszkén megjelenhetsz bárhol, anélkül, hogy szégyellned kellene, hogy szemüveget hordasz. És hogyan fogod megtalálni azt a szemüvegkeretet ami tökéletesen illik hozzád? Egyrészt segítünk, másrészt pedig megtanítunk arra, hogy mik azok a szempontok ami alapján mi, vagy bármelyik másik optikus ajánl neked keretet.

Reméljük már mindenki számára érthető, hogy mi mit képviselünk, és milyen elképzeléseink vannak a Szemüvegbolt.com -al kapcsolatban.
Ha szerinted is több a szemüveg mint egy gyógyászati segédeszköz (ahogy a mai napig rengetegen hiszik) akkor jó helyen jársz, mert a Szemüvegbolt.com az a hely ahol megtalálod a neked megfelelőt. Ha pedig még csak barátkozol a gondolattal, az sem baj, kövess minket, és mi megmutatjuk neked!
Tudjuk jól, hogy az ilyen bemutatkozásos részeket nem szokás elolvasni, de ha idáig eljutottál, akkor fogadd el tőlünk ezt a kis ajándékot: Használd az "azenszemuvegboltom" jelszót fizetéskor és élvezd az első vásárlás örömét 10% kedvezménnyel! Ha pedig csak egyből ideugrottál az elejéről, vagy ajánlották neked az ingyen kedvezményt, akkor hagyj valami visszejelzést Facebookon, vagy Instagramon, ezzel is segítve a többiek szemüvegvásárlását és a mi munkánkat!

További kellemes napot, és jó vásárlást kíván:
A Szemüvegbolt csapata